www.rmequodlibet.nL

       Regionaal Mannen Ensemble     2.0

Ensemble QUODLIBET (vrij vertaald: Wat je maar wenst) verraadt al een beetje waar wij met ons repertoire voor staan. Bekende en minder bekende liederen in welbekende talen, en ieder lied met zijn eigen tempo, ritme en sfeer! Liederen van toen, en liederen van nu!

Maar ons Ensemble heeft wel gekozen voor een bepaald genre; een eigen stijl van uitvoeren en uitvoering. Ons ensemble zingt liederen die je, overigens met alle respect, niet zult vinden bij Vissers-koren, Shanty-koren en Rock-koren. Ons repertoire beweegt zich tussen de genoemde koren en onze 'klassieke vrienden' in; liederen die zowel de zangers als ook het geacht publiek zullen verrassen!! 'Wat je maar wenst, dus!!

Ons ensemble staat voor zang 'fris van de lever', dus energiek en dynamisch. Kracht en ingetogenheid lossen elkaar af, en zo ontstaat een bijzondere dynamiek. En, natuurlijk is er de uitdaging om zoveel als mogelijk voor 'meerstemmigheid 'te zorgen!

Bij QUODLIBET weet je waar je aan toe bent! Wij zetten ons in om 'het zingen' voor jouw mogelijk te maken. Jouw stem is daarbij van groot belang. Zingen verbindt, is gezond, en zorgt voor gezelligheid


e-mail: mjsweep@ziggo.nl

CORONA VOORBIJ!! VOORBEREIDING OPZANGSEIZOEN KAN WEER VAN START!!


Zangers/zangeressen die graag in een breder verband willen zingen, of die gewoon uit volle borst willen jubelen vinden altijd wel een koor of groep die bij hen past De mogelijkheden zijn, wat dat betreft, legio: Visserskoren, Jongeren/Jeugdkoren, Oratoriumverenigingen, Projectkoren of Pop- en Carnavalskoren.


Maar, als jij in een kleiner verband wil zingen, en jouw stem werkelijk wil laten horen, is het volgende interessant voor jou: REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET.


Sinds 2008 is het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET RUIM 10 JAAR SUCCESVOL ACTIEF GEWEEST, MAAR WEGENS CORONA GERUIME TIJD OP 'NON-ACTIEF' GESTELD.


De zang waar ons ensemble naar streeft, is 'Fris van de lever', 'energiek en dynamisch'!! Het repertoire omvat een breed scala aan traditionele en eigentijdse liederen, terwijl het podium waarop wordt opgetreden meestal staat in gebouwen waar geprofiteerd kan worden van een gunstige akoestiek. Ons ensemble draagt bewust het predikaat 'REGIONAAL'; zodat de deur openstaat voor zangers uit de gehele REGIO GEERTRUIDENBERG en VERDER!!!


Nu corona ver op z'n retour is, willen wij ons inmiddels heel bekende ensemble weer nieuw leven inblazen!! Zingt jij graag, en wil jij jouw stem, samen met andere enthousiaste zangers, (max.16) laten horen in een gevarieerd repertoire, dan ben je bij het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET aan het juist adres!! TENOR, BARITON BAS?? Ons ensemble zwaait de deur van harte voor jou open!!


Een nieuw begin biedt nieuwe mogelijkheden; repetitietijd, repeteer locatie, repeteer dag kunnen in gezamelijk overleg worden ingevuld!!! Samen bouwen we aan een nieuwe veel belovende toekomst!!!


Aanmelden op info@rmequodlibet.nl voor verdere informatie, met als dank een handig kleinood in jouw brievenbus. GEWOON DOEN!!!