www.rmequodlibet.nl
Regionaal Mannen Ensemble Quodlibet

     EEN NIEUWE ZOMER, EEN NIEUW GELUID!

In een bocht aan de westzijde van de rivier De Donge ligt "Mons Sanctae Gertrudis of te wel de stad Geertruidenberg. De stadsnaam Geertruidenberg verwijst naar haar naamgeefster Gertrudis van Nijvel (1220) en werd wegens haar strategische ligging ook wel "De sleutel van Holland" genoemd. Wandelend over de historische markt van Geertruidenberg wordt je al snel aangenaam verrast door een keur aan historische huizen en gebouwen. Daartussen prijkt het monumentale Cultureel Centrum De Schattelijn. De Schattelijn met een voorgevel in Lodewijk XVI stijl en een hardstenen bordes. 

Cultureel Centrum "De Schattelijn" is sinds 2008 het epicentrum alwaar het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET  haar zang activiteiten ontplooit of liever gezegd ontplooide omdat het mannen ensemble in 2018 door onvoorziene omstandigheden haar muzikale activiteiten moest staken. Dat was bijzonder jammer want al vrij snel na haar oprichting veroverde het mannen ensemble een zéér gewaardeerde plaats in de regionale zangwereld, en dat gedurende 10 onvergetelijke jaren.

We schrijven december 2019! Het gevoel dat het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET haar levensvatbaarheid eigenlijk nooit echt heeft verloren resulteert in plannen om het mannen ensemble vanaf 2020 een 2de leven te geven. Er volgden diverse publicaties in allerlei nieuwsbladen en deze actieve ledenwerving heeft inmiddels een mooi resultaat opgeleverd. Dat neemt niet weg dat er op dit moment van alles wordt ingezet om meerdere zangers voor ons ensemble te interesseren! Tenoren Baritons-bassen, je bent van harte welkom!

Zingt jij graag? en wenst jij jouw stem samen met andere enthousiaste zangers te laten horen in een gevarieerd repertoire? Dan ben je bij REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE aan het goede adres!

Zodra er voldoende 'body' en een minimaal evenwicht is in stemsoorten zullen de repetities kunnen starten in De Schattelijn te Geertruidenberg en wel op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur!!!

HET REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET staat open voor iedere zanger uit de gehele regio van Geertruidenberg en omstreken. Enthousiasme en inzet zullen onze speerpunten zijn.. Via het contactformulier op deze website kun je jezelf aanmelden.

VAN HARTE WELKOM!!!