www.rmequodlibet.nL
STICHTING RME QUODLIBET


REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE

                  QUODLIBET


Eindelijk heb je ons in het vizier! Zoals je wel zult weten, Regionaal betekent dat ieder zanger uit de regio Oosterhout/Geertruidenberg/Land van Heusden en Altena, en ook daarbuiten, zich als zanger kan aanmelden voor ons ensemble. Je zit dus op de juiste golflengte! Ons ensemble is opgericht in 2008 op initiatief van dirigent Martin Sweep. Er volgden 10 succesvolle jaren, en er werd opgetreden in vele en interessante plaatsen in het zuiden van Nederland, en zelfs in België! Ons ensemble werd bijzonder gewaardeerd door het geachte publiek! Wij staan voor zang 'fris van de lever', en dus energiek en dynamisch. Kracht en ingetogenheid lossen elkaar af, en zo ontstaat een bijzondere dynamiek. Natuurlijk is er steeds de uitdaging om 4-stemmig te zingen; er wordt 1x  per week gerepeteerd. 

Vooral de coronacrisis heeft, en niet alleen voor ons ensemble, er voor gezorgd, dat wij onze activiteiten moesten staken. Inmiddels heeft iedereen er kennis van kunnen nemen dat CORONA niet meer als 'grootste 'vijand' voor de korenwereld wordt gezien!. Dat is prima nieuws!! Dit geweldige nieuws brengt ons er toe, om ons ensemble snel weer 'nieuw leven' in te blazen, zodat jij jouw stem weer kunt laten horen! Wij zoeken tenoren, baritons en bassen, die onze droom straks weer doen herleven. Hoe eerder jij je aanmeldt, hoe eerder we kunnen starten met de eerste repetities. 

Kom je uit de regio Geertruidenberg/Raamsdonksveer/Oosterhout/Land van Heusden en Altena, dan ben je als zanger van harte welkom bij REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET!

Meld je aan via deze website via e-mailadres: info@rmequodlibet.nl 

Wij rekenen op jouw!!!!

 


 
 


E-mailen