www.rmequodlibet.nL
STICHTING RME QUODLIBET


 

    NIEUWS  NIEUWS  NIEUWS  NIEUWS      Stichting RME QUODLIBET konden niet langer wachten met het nieuws, dat naast haar ondersteuning van het MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET, nu ook de oprichting van een GEMENGD PROJECTKOOR gaat ondersteunen! Ze hebben tijdens de coronacrisis niet op onze handen gezeten, maar plannen ontwikkeld en beschreven om te komen tot een 'Gemengd Kerst Projectkoor'. Een projectkoor, dat alleen actief zal zijn als voorbereiding op de KERSTTIJD. 

Het bovenstaande klinkt als een grote uitdaging, en dat is het ook! Daarom hebben wij, uitdagers die wij zijn, een 'plan de campagne' opgesteld over ONS HOE?, ONS WAT? EN ONS WAAROM! Iedere geïnteresseerde en gemotiveerde AMATEURZANGER/ZANGERES is van harte welkom voor deelname aan onze activiteit.

Toegegeven, ons verhaal is een bijzondere uitdaging. Daar houden wij trouwens wel van, maar het is zeker ook 'De tragiek van een koordirigent met een droom, maar zonder een koor'! Nieuwe ideeën ontwikkelen voor een bestaand koor is al niet eenvoudig, maar volop ideeën hebben zonder een koor is helemaal koor(d)dansen. Met die constatering is ons 1ste doel al min of meer geformuleerd: Wij zoeken vanaf nu gemotiveerde amateurzangers/zangeressen binnen onze regio's, die met enthousiasme, maar vooral ook met hun stem, onze plannen willen ondersteunen.  En niet alleen zangers/zangeressen uit onze regio's, maar iedere gemotiveerde zangeres/zanger die onze plannen wel ziet zitten kan zich aanmelden.

KERST en MUZIEK horen bij elkaar; ze gaan hand in hand! Daarnaast blijft KERST voor iedere zanger/zangeres een grote uitdaging, juist omdat je met Kerst verzekerd bent van een groot publiek, want, het is en blijft een bijzonder en mooi  familiefeest, en dat voor zowel uitvoerenden als voor de toehoorders. 

Na 3 verloren jaren is het mooi geweest!!  RMEQUODLIBET stelt met haar initiatieven al meer dan 10 jaar alles in het werk om de geest van onze zo geroemde  Nederlandse zangcultuur in stand te houden.  

HET IS NU AAN JOU!!!  Verder informatie aanvragen:  info@rmequodlibet.nl of via 'contact' op onze website. Wij reageren altijd!!!

BOHEEMSE HERDERSMIS! componist: Jacub Jan Ryba.

De voertaal voor deze Kerstuitvoering is: DUITS.

Aanmelden via 'contact' met vermelding van deelname aan 'Mannen Ensemble QUODLIBET' of voor het projectkoor 'De Stilte voorbij' of voor beide!!


Omdat, in tegenstelling tot een vereniging, een Stichting geen leden heeft, worden zangers die zich bij het Mannenensemble aanmelden omschreven als 'deelnemers'. In dat verband bedraagt de maandelijkse bijdrage voor iedere NIEUWE deelnemer 10.-- Euro per maand: 1ste 2 maanden als proefperiode gratis.