www.rmequodlibet.nL
STICHTING RME QUODLIBET

PROJECT KOOR "DE STILTE VOORBIJ! I.O.

Het bovengenoemde PROJECTKOOR I.O. "DE STILTE VOORBIJ" is onderdeel van DE STICHTING RMEQUODLIBET!

De coronacrisis zorgde voor een grote stilte in korenland!  Koren vielen stil, maar eigenlijk alles wat zich in groepsverband afspeelde. De angst voor besmetting met corona zat diep!

Onze stichting is het niet gegeven om op de handen te gaan zitten! Al spoedig werden nieuwe plannen gesmeed voor zodra zingen weer 'veilig en verantwoord' zou kunnen plaatsvinden.

Het initiatief, om te komen tot de oprichting van een GEMENGD PROJECTKOOR met de naam "De Stilte voorbij" werd geboren! Allereerst wordt dit initiatief gezien als een huldebetoon aan al die zangers/zangeressen die het weer aandurven om hun zanghobby trouw te blijven, en dus weer aan de slag gaan, waar dan ook! Zij steunen ons in onze doelstelling er voor te zorgen dat ons zangcultuur nooit verloren gaat!!

Het gemengd projectkoor "De Stilte Voorbij!" gaat zich concentreren op de KERSTTIJD! KERST en KOORZANG behoren immers bij elkaar; ze gaan hand in hand, en al eeuwen! Daarnaast is voor iedere zanger/zangeres KERST een bijzonder grote uitdaging! Je bent sowieso verzekert van een groot publiek. KERST is en blijft immers een echt familiefeest; voor zowel uitvoerenden als voor de toehoorders. 

Over de details, daar komen we later op terug. Het jaar 2022 is nagenoeg voorbij, dus ieder van ons concentreert zich op 2023!! In dat jaar moeten onze plannen de wereld in, via pers en allerlei andere kanalen; maar zeker via deze website. 

info@rmequodlibet.nl