www.rmequodlibet.nL
STICHTING RME QUODLIBET

     


HET MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET

In een bocht aan de westzijde van rivier De Donge ligt "Mons Sanctae Gertrudis" of te wel de stad Geertruidenberg. De stadsnaam Geertruidenberg verwijst naar haar naamgeefster Gertrudis van Nijvel (1220) en werd wegens haar strategische ligging ook wel "De sleutel van Holland" genoemd. Wandelend over de historische markt van Geertruidenberg wordt je al snel aangenaam verrast door een keur aan historische huizen en gebouwen. NIEUWS  NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS  NIEUWS NIEUWS  NIEUWS 

Gezien de verkoop van Cultureel Centrum De Schattelijn door de gemeente Geertruidenberg, heeft het bestuur van onze stichting moeten besluiten om haar repetitieactiviteiten, m.i.v. 17 oktober 2021, te verplaatsen naar de gemeente OOSTERHOUT. Daarentegen blijft 'het stichtingsbestuur' wel gewoon gevestigd in haar geboorteplaats Geertruidenberg. Dit houdt in, dat vanaf de hierboven genoemde datum er REPETITIERUIMTE  zal worden gezocht binnen de gemeente OOSTERHOUT!! Wij denken dat deze plaats ons sowieso ook meer kansen en mogelijkheden biedt. Uiteraard blijft het mogelijk, dat IEDERE geïnteresseerde zanger, waar ook vandaan,  kan deelnemen aan onze activiteiten! Meld je aan voor verdere informatie via deze website: 'contact/aanmelden. Na contact ontvangt iedere geïnteresseerde zanger van ons een reactie in de vorm van een informatiebrief, en een handige attentie, en zonder enige verplichting!

Het Regionaal Mannen Ensemble verzorgde 10 jaar lang succesvolle concerten (wegens akoestisch voordeel) vooral in monumentale gebouwen uit de regio en ver daarbuiten. De repertoire keuze is 'wereldse liederen' van toen en nu. Ons  Regionaal Mannen Ensemble is toegankelijk voor iedere zanger met durf en vooral enthousiasme. 

ZINGEN IS GEZOND! DE NATUURLIJKSTE MANIER VAN ONTSPANNING! ZORG DAT JE ERBIJ BENT!! Nu aangemeld betekent dat we straks direct kunnen starten met onze wekelijkse repetities in Oosterhout. Tenor-bariton-bas, je bent van harte welkom! 

EEN MUZIKALE GROET, EN BLIJF GEZOND! STEUN ONS MET JOUW STEMGELUID!

e-mailadres: info@rmequodlibet.nl

Omdat, in tegenstelling tot een vereniging, een Stichting geen leden heeft, worden zangers die zich bij het Mannenensemble aanmelden omschreven als 'deelnemers'. In dat verband bedraagt de maandelijkse bijdrage voor iedere NIEUWE deelnemer 10.-- Euro per maand: 1ste 2 maanden als proefperiode gratis.