www.rmequodlibet.nL
STICHTING RME QUODLIBET

     


HET MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET

In een bocht aan de westzijde van rivier De Donge ligt "Mons Sanctae Gertrudis" of te wel de stad Geertruidenberg. De stadsnaam Geertruidenberg verwijst naar haar naamgeefster Gertrudis van Nijvel (1220) en werd wegens haar strategische ligging ook wel "De sleutel van Holland" genoemd. Wandelend over de historische markt van Geertruidenberg wordt je al snel aangenaam verrast door een keur aan historische huizen en gebouwen. Daartussen prijkt het monumentale Cultureel Centrum De Schattelijn (helaas op dit moment door de Gemeente Geertruidenberg te koop aangeboden) van waaruit vanaf 2008 het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET haar activiteiten kon ontplooien, zoals bijvoorbeeld de wekelijkse repetities van woensdag 20.00 uur tot 22.00 uur

NIEUWS  NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS  NIEUWS NIEUWS  NIEUWS 

Gezien de hierboven omschreven situatie heeft het bestuur van onze stichting moeten besluiten om haar repetitieactiviteiten, m.i.v. 17 oktober 2021, te verplaatsen naar de gemeente OOSTERHOUT.  Daarentegen blijft 'het stichtingsbestuur' gewoon gevestigd in haar geboorteplaats Geertruidenberg. Dit houdt in, dat vanaf de hierboven genoemde datum, REPETITIERUIMTE  zal worden gezocht binnen de gemeente OOSTERHOUT!! Wij denken, dat deze plaats ons meer kansen en mogelijkheden kan bieden, om onze zangcapaciteit op en uit te voeren. Ons doelgebied: De regio Oosterhout, de regio Geertruidenberg en het Land van Heusden en Altena. Uiteraard blijft het mogelijk , dat IEDERE geïnteresseerde zanger, waar ook vandaan,  kan meedoen aan onze activiteiten! 

Voor QUODLIBET geldt: 'Eens zal het zingen na Corona weer kunnen' dus; Waarop wacht je eigenlijk? Meld je aan via deze website: DO IT!! Na aanmelding ontvangt iedere geïnteresseerde zanger/zangeres van ons een reactie in de vorm van een welkombrief, en een handige attentie!! 

Het Regionaal Mannen Ensemble verzorgde 10 jaar lang haar concerten (wegens akoestisch voordeel) vooral in monumentale gebouwen uit de regio Geertruidenberg en daarbuiten. De repertoire keuze is 'wereldse liederen' van toen en nu; waaronder ook echte klassiekers niet door het ensemble worden geschuwd. Ons  Regionaal Mannen Ensemble is toegankelijk voor iedere zanger met durf en enige zangervaring. 

ZINGEN IS GEZONDHEID! DE NATUURLIJKSTE MANIER VAN ONTSPANNING! ZORG DAT JE ERBIJ BENT als zingen en repeteren weer mogelijk zijn, en onze gezondheid niet meer van allerlei regels afhankelijk is. Nu aangemeld betekent dat we straks direct kunnen starten met onze wekelijkse repetities in Oosterhout. Tenor-bariton-bas, je bent van harte welkom! 

EEN MUZIKALE GROET, EN BLIJF GEZOND! STEUN ONS MET JOUW STEMGELUID!

e-mailadres: info@rmequodlibet.nl