www.rmequodlibet.nL
STICHTING RME QUODLIBET


!!
GA DE UITDAGING AAN!

ZO GEZOND IS ZINGEN!

"Of je het samen doet, of in je eentje,  ZINGEN IS GEZOND!" Goed voor jouw longen, je hart en jouw humeur. Geen wonder dat steeds meer mensen willen zingen. Over zingen zijn al talloze artikelen geschreven. Vooral dat zingen past in een gezonde levensstijl. Wie 1 uur heeft gezongen, zou een sportieve 'work/out' achter de rug hebben. Alle spieren (en dus ook de lachspieren!) worden getraind, en de longen zijn in een betere conditie geraakt. Mensen met chronische pijnen vergeten zelfs tijdens het zingen voor even hun pijn! 

Onze Stichting, opgericht in 2010, stelt alles in het werk om zangers/zangeressen uit de regio weer aan het zingen te krijgen! Voor de ZANGERS kan straks gekozen worden voor het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET, en voor ZANGERS en ZANGERESSEN kan gekozen worden voor ons gemengd Kerstkoor i.o. 'De stilte voorbij'; aan jouw de keuze!

Stiekem hopen wij, dat 'het zingen' zo erg wordt gemist dat ALS DE WERELD WEER NORMAAL IS  alle zangers weer staan te trappelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en het liefst graag met 1 van onze activiteiten. Laat onze mooie zangcultuur niet verloren gaan!!!

Laten we met z'n allen de moed erin houden! Zing je graag, en staat ons verhaal jou aan; houd deze website in de gaten voor nieuws over de laatste ontwikkelingen onder het kopje 'agenda' van deze website.  

(Toekomstige repetities worden gehouden in Oosterhout. Locatie nog niet bekend!)

Stichting RMEQUODLIBET.