www.rmequodlibet.nL

STICHTING RME QUODLIBET

ZO GEZOND IS ZINGEN Of je het samen doet, of in je eentje, ZINGEN IS GEZOND!" Goed voor jouw longen, je hart en jouw humeur. Geen wonder dat steeds meer mensen willen zingen. Over zingen zijn al talloze artikelen geschreven. Vooral dat zingen past in een gezonde levensstijl. Wie 1 uur heeft gezongen, zou een sportieve 'work/out' achter de rug hebben. Alle spieren (en dus ook de lachspieren!) worden getraind, en de longen zijn in een betere conditie geraakt. Mensen met chronische pijnen vergeten zelfs tijdens het zingen voor even hun pijn!

Onze Stichting, opgericht in 2010, stelt alles in het werk om zangers/zangeressen uit de regio weer aan het zingen te krijgen! Voor de ZANGERS kan gekozen worden voor het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET, en voor ZANGERS en ZANGERESSEN kan gekozen worden voor ons gemengd Kerstkoor i.o. 'De stilte voorbij'; aan jouw de keuze!

Stiekem hopen wij dat 'het zingen' zo erg wordt gemist dat ALS DE WERELD WEER NORMAAL IS alle zangers weer staan te trappelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en het liefst graag met 1 van onze activiteiten. Laat onze mooie zangcultuur niet verloren gaan!!!

Laten we met z'n allen de moed erin houden! Zing je graag, en staat ons verhaal jou aan; houd deze website in de gaten voor nieuws over de laatste ontwikkelingen onder het kopje 'agenda' van deze website.


info: e-mail: info@mrequodlibet.nl

CORONA VOORBIJ!! VOORBEREIDING OPZANGSEIZOEN KAN WEER VAN START!!


Zangers/zangeressen die graag in een breder verband willen zingen, of die gewoon uit volle borst willen jubelen vinden altijd wel een koor of groep die bij hen past De mogelijkheden zijn, wat dat betreft, legio: Visserskoren, Jongeren/Jeugdkoren, Oratoriumverenigingen, Projectkoren of Pop- en Carnavalskoren.


Maar, als jij in een kleiner verband wil zingen, en jouw stem werkelijk wil laten horen, is het volgende interessant voor jou: REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET.


Sinds 2008 is het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET RUIM 10 JAAR SUCCESVOL ACTIEF GEWEEST, MAAR WEGENS CORONA GERUIME TIJD OP 'NON-ACTIEF' GESTELD.


De zang waar ons ensemble naar streeft, is 'Fris van de lever', 'energiek en dynamisch'!! Het repertoire omvat een breed scala aan traditionele en eigentijdse liederen, terwijl het podium waarop wordt opgetreden meestal staat in gebouwen waar geprofiteerd kan worden van een gunstige akoestiek. Ons ensemble draagt bewust het predikaat 'REGIONAAL'; zodat de deur openstaat voor zangers uit de gehele REGIO GEERTRUIDENBERG en VERDER!!!


Nu corona ver op z'n retour is, willen wij ons inmiddels heel bekende ensemble weer nieuw leven inblazen!! Zingt jij graag, en wil jij jouw stem, samen met andere enthousiaste zangers, (max.16) laten horen in een gevarieerd repertoire, dan ben je bij het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET aan het juist adres!! TENOR, BARITON BAS?? Ons ensemble zwaait de deur van harte voor jou open!!


Een nieuw begin biedt nieuwe mogelijkheden; repetitietijd, repeteer locatie, repeteer dag kunnen in gezamelijk overleg worden ingevuld!!! Samen bouwen we aan een nieuwe veel belovende toekomst!!!


Aanmelden op info@rmequodlibet.nl voor verdere informatie, met als dank een handig kleinood in jouw brievenbus. GEWOON DOEN!!!