www.rmequodlibet.nL
STICHTING RME QUODLIBET


Agenda QuodlibetJanuari 2022

OOK WEER ZO'N ZIN IN ZANG EN MUZIEK?

Net als wij, vind jij het onderhand ook wel weer welletjes! De coronacrisis duurt maar voort, en van zingen is, ook na 15 januari, nog steeds geen sprake. Uiteindelijk niemand z'n schuld, maar toch. Net als wij, mis ook jij het mooie en inspirerende bijeenkomen voor die nuttige en gezellige repetities, toch? Sowieso mis ook jij al jouw andere 'broeders en zusters in de zangkunst'. En mogelijk kan jij het zingen ook niet laten, en is jouw badkamer voorlopig 'jouw concertzaal'? Op zulke momenten knaagt het gemis van 'het publiek' extra aan jou, want jouw stem klinkt nu eenmaal het best 'met publiek'!

Wij, van QUODLIBET, zijn erg blij dat jij nu onze website bezoekt! Daarop zal je zien, dat wij voor iedere zanger/zangeres uit de Regio's Geertruidenberg, Oosterhout en het Land van Heusden en Altena iets bijzonder te bieden hebben. Is het niet ons REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET, dan misschien wel ons GEMENGD PROJECTKOOR in oprichting: 'DE STILTE VOORBIJ'. Een uitdagend initiatief van ons om een 'nieuwe' Kersttraditie' op te gaan bouwen rond Kerst; en uitvoeringen in alle regio's waarop wij onze pijlen hebben gericht. Tevens bedoeld, als een huldebetoon aan die ZANGERS/ZANGERESSEN die samen met ons de draad weer willen oppakken, en zo onze geroemde 'zangcultuur' willen doorgeven. Als jij tot de laatste categorie behoort, dan krijg je nu de kans om je straks, met ons, in een vocaal avontuur te storten, dat bij slagen zéér de moeite waard zal blijken!

Op basis van wat we nu weten, willen wij ons beleid blijven afstemmen op de volledige ruimte, die ons in het belang van de volksgezond, en dus ook die van jou, door de instanties wordt gegeven. Dat betekent, dat wij op z'n vroegst in het begin van het 2de kwartaal 2022 onze activiteiten  zullen hervatten. Volg onze 'agenda' op deze website voor verdere informatie!!

Jouw aanmelding via onze website (zie links onder 'contact') is geheel 'vrijblijvend'. Door je aan te melden ontvang je wel verdere interessante informatie op papier, vergezeld van een 'nuttig geschenk' als dank voor jouw getoonde interesse. (Wel even aangeven of het gaat om ons REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET  en/of  ons PROJECTKOOR  VOOR KERST "DE STILTE VOORBIJ", en welke stem jij meebrengt: Sopraan/Alt/Tenor/Bariton/Bas. Bij voorbaat dank!

NU AANGEMELD BETEKENT WELLICHT DAT JE IN APRIL 2022 DIRECT KUNT INSTROMEN!! 

HOE DAN OOK: JE BENT ALVAST VAN HARTE WELKOM MET JOUW ZEER GEWAARDEERDE ZANGSTEM!!

(If you like it? Well do it!!)

Namens het bestuur,

Martin Sweep.


  

    

 

  
 

1