www.rmequodlibet.nl
Regionaal Mannen Ensemble Quodlibet


Agenda Quodlibet
 WAT ZIJN JOUW UITDAGINGEN VOOR 2020???

Er ligt weer een heel nieuw jaar vóór ons! Wat ga jij daar mee doen? Naast alle verplichtingen die er altijd wel zijn; wat ga jij doen als ontspanning? Wordt het yoga, of lopen, of lezen? Gaan we terug naar 'een oude liefde' of pakken we een nieuwe uitdaging op??

Wat dacht je van ZINGEN IN HET REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET? Samen zingen in een klein ensemble (max.: 16 zangers) en je werpen op een uitdagend repertoire? Bariton of bas: je bent van harte welkom om ons (laagdrempelig) ensemble met jouw stemgeluid te komen versterken, en om met elkaar iets moois op te bouwen.

ZINGEN IS EEN GEZONDE ONTSPANNING DIE JE VEEL OPLEVERT!!

De zang van ons ensemble zal fris van de lever, energiek en dynamisch zijn, en het repertoire een breed scala aan traditionele en eigentijds liederen. Ons ensemble repeteert traditiegetrouw in Cultureel Centrum De Schattelijn, en wegens haar regionale status kan iedere zanger uit de wijde omgeving van Geertruidenberg zicht aanmelden als zanger van ons ensemble.

Voor uitgebreide informatie of aanmelden: zie het contactformulier op deze website, of meld u aan via ons e-mailadres info@rmequodlibet.nl 

WIE WEET WORDT ZINGEN IN ONS REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET WEL JOUW UITDAGING VOOR 2020!!!


ORTS van 10.00 - 11.00 kabel 92.9 FM Radio  (programma gemist? ORTS Klassiek Allerlei van René Dijkstra 5 januari 2020!!) 

Aandacht in dit programma voor ons Regionaal Mannen Ensemble, op de radio. 


Meld u aan als toekomstig zanger van ons ensemble!!

Kijk onder 'contact' van deze website, en vul het contactformulier in om samen met ons de uitdaging aan te gaan!!! Van harte welkom!!!