www.rmequodlibet.nL

STICHTING RME QUODLIBET

Op deze pagina vind je informatie over de voortgang van de plannen van zowel ons Regionaal Mannen Ensemble als van ons Gemengd Projectkoor 'De Stilte voorbij.....'.

- Voor wie niet langer wil wachten bestaat de mogelijk, om via e-mailadres info@rmequodlibet.nl jezelf alvast aan te melden voor ons MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET, en/of voor ons gemengd projectkoor DE STILTE VOORBIJ!! Door aanmelding bent je nog geen lid; het gaat er om dat je informatie ontvangt. zodat je een indruk krijgt waarvoor je jezelf aanmeldt.

Hoe meer zangers/zangeressen zich alvast als 'belangstellend 'aanmelden, hoe eerder we van start kunnen met onze plannen!!


OOK WEER ZIN IN MUZIEK???? Sluit je bij ons aan, en meld jezelf via e-mail info@rmequodlibet.nl


KOM OP!!!!
OOSTERHOUTSMANNENKOOR GAAT STOPPEN!!!!

Mogelijk treft dit nieuws jou, als zanger bij dit bekende Mannenkoor!?

Mogelijk is het nieuws, hieronder vermeld, voor jou de gelegenheid om toch jouw mooie en bijzondere hobby te vervolgen. Tenor, Bariton of bas, wellicht bieden wij met ons Mannen Ensemble voor jou een unieke mogelijk om aan iets nieuws te beginnen. Lees ons verhaal en grijp je kans; nu of nooit!!!!!

GEWOON DOEN!!!!

CORONA VOORBIJ!! VOORBEREIDING OPZANGSEIZOEN KAN WEER VAN START!!


Zangers/zangeressen die graag in een breder verband willen zingen, of die gewoon uit volle borst willen jubelen vinden altijd wel een koor of groep die bij hen past De mogelijkheden zijn, wat dat betreft, legio: Visserskoren, Jongeren/Jeugdkoren, Oratoriumverenigingen, Projectkoren of Pop- en Carnavalskoren.


Maar, als jij in een kleiner verband wil zingen, en jouw stem werkelijk wil laten horen, is het volgende interessant voor jou: REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET.


Sinds 2008 is het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET RUIM 10 JAAR SUCCESVOL ACTIEF GEWEEST, MAAR WEGENS CORONA GERUIME TIJD OP 'NON-ACTIEF' GESTELD.


De zang waar ons ensemble naar streeft, is 'Fris van de lever', 'energiek en dynamisch'!! Het repertoire omvat een breed scala aan traditionele en eigentijdse liederen, terwijl het podium waarop wordt opgetreden meestal staat in gebouwen waar geprofiteerd kan worden van een gunstige akoestiek. Ons ensemble draagt bewust het predikaat 'REGIONAAL'; zodat de deur openstaat voor zangers uit de gehele REGIO GEERTRUIDENBERG en VERDER!!!


Nu corona ver op z'n retour is, willen wij ons inmiddels heel bekende ensemble weer nieuw leven inblazen!! Zingt jij graag, en wil jij jouw stem, samen met andere enthousiaste zangers, (max.16) laten horen in een gevarieerd repertoire, dan ben je bij het REGIONAAL MANNEN ENSEMBLE QUODLIBET aan het juist adres!! TENOR, BARITON BAS?? Ons ensemble zwaait de deur van harte voor jou open!!


Een nieuw begin biedt nieuwe mogelijkheden; repetitietijd, repeteer locatie, repeteer dag kunnen in gezamelijk overleg worden ingevuld!!! Samen bouwen we aan een nieuwe veel belovende toekomst!!!


Aanmelden op info@rmequodlibet.nl voor verdere informatie, met als dank een handig kleinood in jouw brievenbus. GEWOON DOEN!!!